Vážení a milí

příznivci ochrany srnčat a další zvěře před sečením,

rádi bychom Vás informovali o tom, jak se naše snahy vyvíjejí a proto jsme se rozhodli vytvořit tento srnčí občasník.
 

Odběr novinek
Budeme moc rádi, když nám tento občasník pomůžete rozšířit mezi ty, které by toto téma mohlo zajímat. Na to, abychom přesvědčili vládní orgány, že je třeba upravit dotační podmínky a změnit systém kontroly zákonných povinností, potřebujeme pomoc veřejnosti – Vaši pomoc.
 

Petice

Do dnešního dne se nám na papírových a online peticích sešlo na cca 8.500 podpisů, potřebujeme ale ještě víc. Potřebujeme, aby se informace o tomto problému dostala mezi co největší počet lidí, a aby tito nejen svým podpisem podpořili naše snahy.

Propagace

Naše aktivity zaujaly firmu Lush, která nám velmi velkoryse poskytla finanční částku na propagaci – výrobu tiskovin. Chcete-li nám pomoci se šířením letáků, napište na náš mail pomoc@stopsecenisrncat.cz

Podpora

Pokud byste chtěli podpořit naše aktivity, můžete tak učinit příspěvkem na nově zřízený účet 8134281342/2010 (variabilní symbol 08 nebo uveďte název projektu do poznámky). Peníze budou použity na propagaci tématu a osvětu v médiích, kterou chystáme na jaro 2018.

Děkujeme, že pomáháte s námi


I když je doba sečení zatím daleko, srnky jsou březí a my pracujeme na tom, aby nastávající jaro bylo pro srnčata alespoň o něco méně tragické, než dosud.
 
Přejeme všem příznivcům naší volně žijící zvěře krásné adventní dny!

Pavla, Nikola a Jaromír

P. S.: Tipy na ekoetické Vánoce

Svátky klidu a míru v dnešní době připomínají spíš bitvu na všech frontách. Nakoupíme, zabalíme, vybalíme, vyhodíme. Pojďme to zkusit jinak – ekoeticky.

Copyright © 2017 Platforma pro udržitelný rozvoj a etiku, z. s
Tento e-mail jste obdrželi na základě registrace k odběru našeho newsletteru.

Chcete změnit nastavení newsletteru?
Změňte nastavení nebo se odhlašte.

Email Marketing Powered by MailChimp