Vážení a milí

příznivci ochrany zvěře před sečením, zasíláme Vám v pořadí čtvrtý srnčí občasník s informacemi o našich aktivitách pro ochranu zvěře.

Na měsíc duben plánujeme osvětovou kampaň – věříme, že čím více lidí bude o problému vědět, tím spíše se situace bude moci zlepšit.

Kampaň

Děkujeme všem za Vaše finanční příspěvky, díky kterým se povedlo pronajmout 2 billboardy, vytisknout 1500 samolepek a bez kterých bychom nemohli posílat ani tento srnčí občasník. Děkujeme také všem dobrovolníkům, kteří nám nabídli svou pomoc se šířením letáků a podpisových archů.

Připravili jsme pro Vás stránku s podrobnostmi průběhu kampaně, od dubna zde bude i mapa míst, kde si můžete vyzvednout letáky, plakáty a samolepky k dalšímu šíření do veřejných prostor (školy, kavárny, knihovny, fitcentra, atp.) a kde je také možné podepsat naši petici.

Více o průběhu kampaně ZDE
Prosíme také o sdílení těchto informací mezi Vašimi přáteli.
 

Benefice

Díky nakladatelství Vodnář a knihkupectví Hledající máme možnost benefičního prodeje knihy pohádek „Příběhy ze Žaltického lesa“. Hlavními hrdiny jsou dva divočáci, Fanda a Karel. Jejich příhody jsou určené nejen dětem, pobavení přinášejí i dospělým čtenářům bez omezení věku.

Benefice potrvá do 30. června a z prodeje každé knížky bude věnována částka 45,- Kč na kampaň Stop sečení srnčat.

Koupit knihu ZDE

To nejlepší na závěr:

Současná vláda má vůli tento problém řešit!

Uvidíme, jaký bude nakonec výsledek našich jednání, každopádně nejde jen o vládu, musíme rozhýbat aktivitu krajů, zemědělců a myslivců.

První důležité kroky jsme již podnikli. Do aktivit na ochranu zvěře před sečením se zapojil Jihočeský kraj, věc se dále projednává i v Olomouckém kraji.

Jednáme také o možnosti legislativních změn v souvislosti s připravovanou novelou zákona na ochranu zvířat proti týrání.

Věříme, že máte radost stejně jako my!

Tolik zprávy od nás

 

Děkujeme, že jste v tom s námi a podporujete naše aktivity.
Přejeme Vám příjemné svátky jara.

Pavla, Katka, Nikola, Jaromír a Ondřej

Copyright © 2018 Platforma pro udržitelný rozvoj a etiku, z. s
Tento e-mail jste obdrželi na základě registrace k odběru našeho newsletteru.

Chcete změnit nastavení newsletteru?
Změňte nastavení nebo se odhlašte.

Email Marketing Powered by MailChimp